Privacybeleid en cookies

Als je deze hele pagina leest, zullen we onder de indruk zijn. En we zullen het weten. Omdat koekjes.

Laatst bijgewerkt: 2 nd juni 2021

Maxxis International (UK) Plc (“wij”, “ons”, “onze”) zijn toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Dit beleid en alle andere documenten waarnaar hierin wordt verwezen) vormen de basis waarop alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen of die u aan ons verstrekt, door ons worden verwerkt. Lees het volgende aandachtig door om onze standpunten en praktijken met betrekking tot uw persoonlijke gegevens te begrijpen en hoe we deze zullen behandelen. Door www.maxxis.co.uk te bezoeken (“ onze website “) u accepteert en stemt in met de praktijken die in dit beleid worden beschreven.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (EU) 2018 (de “ handelen ”), is de gegevensbeheerder [Maxxis International (UK) Plc] van Carr Road, Felixstowe, Suffolk, IP11 3RX.

 

Informatie die we van u kunnen verzamelen

We kunnen de volgende gegevens over u verzamelen en verwerken:

Informatie die u ons geeft. U kunt ons informatie over u geven door formulieren in te vullen op onze website www.maxxis.co.uk of door met ons te corresponderen per telefoon, e-mail of anderszins. Dit omvat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert om onze website te gebruiken, zich abonneert op onze service, een product zoekt en wanneer u een probleem met onze website meldt. De informatie die u ons geeft, kan uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, door de gebruiker ingediende foto’s en sociale media bevatten.

Informatie die we over u verzamelen . Met betrekking tot elk van uw bezoeken aan onze website kunnen we automatisch de volgende informatie verzamelen:

  • technische informatie, waaronder het internetprotocol (IP)-adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden, uw aanmeldingsgegevens.
  • informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locators (URL) clickstream naar, via en van onze website (inclusief datum en tijd); producten die u hebt bekeken of gezocht; reactietijden van pagina’s, downloadfouten, duur van bezoeken aan bepaalde pagina’s, informatie over pagina-interactie (zoals scrollen, klikken en mouse-overs) en methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina en elk telefoonnummer dat wordt gebruikt om ons klantenservicenummer te bellen .

Wanneer we persoonsgegevens moeten verzamelen op grond van de wet of volgens de voorwaarden van een contract dat we met u hebben en u deze gegevens niet verstrekt wanneer u zich registreert, kunnen we mogelijk niet een contract uitvoeren dat we hebben, of proberen aan te gaan met u (bijvoorbeeld om u goederen en diensten te leveren). In dit geval is het mogelijk dat we een product of dienst die u bij ons heeft, moeten annuleren, maar u ontvangt hiervan voldoende bericht op voorwaarde dat het indienen van geldige contactgegevens is gelukt.

 

Cookies

Onze website www.maxxis.co.uk (“onze website”) gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze website. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en stelt ons ook in staat om onze website te verbeteren. Door verder te surfen op de website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Wij zijn Maxxis International (UK) Limited met geregistreerd ondernemingsnummer 01205689, van Carr Road, Felixstowe, Suffolk, IP11 3RX.

Een cookie is een klein bestand met letters en cijfers dat we op uw browser of de harde schijf van uw computer opslaan als u hiermee instemt. Cookies bevatten informatie die wordt overgebracht naar de harde schijf van uw computer.

Wij gebruiken de volgende cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies. Dit zijn cookies die nodig zijn voor de werking van onze website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen op beveiligde delen van onze website, een winkelwagentje kunt gebruiken of gebruik kunt maken van e-facturatiediensten.
  • Analytische/prestatiecookies . Ze stellen ons in staat om het aantal bezoekers te herkennen en te tellen en om te zien hoe bezoekers zich op onze website bewegen wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons om de manier waarop onze website werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.
  • Functionele cookies . Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze website. Dit stelt ons in staat om onze inhoud voor u te personaliseren, u bij naam te begroeten en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio).
  • Advertentie cookies. Deze cookies registreren uw bezoek aan onze website, de pagina’s die u hebt bezocht en de links die u hebt gevolgd. We zullen deze informatie gebruiken om onze website en de advertenties die erop of elders worden weergegeven, beter af te stemmen op uw interesses. Voor dit doel kunnen we deze anonieme informatie ook delen met derden.

Meer informatie over de individuele cookies die we gebruiken en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken, vindt u in de onderstaande tabel:

 

Eerste partij cookies

KOEKJE NAAM DOEL MEER INFORMATIE
Essentiële sitecookie ASP.NET_SessionId Deze cookie is essentieel voor onze online formulieren.

Deze cookie is de standaardcookie die door ASPNET wordt gebruikt om de sessie van de gebruiker op de site uniek te identificeren en de unieke sessie van de bezoeker te relateren aan server-side gegevens.

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Strikt noodzakelijk

 

Bezoek de W3 School-website
 
Google Analytics

 

_ga Gebruikt om Google Analytics-gegevens te verzamelen

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is: Prestatie

 

Afmelden voor tracking door Google Analytics op alle websites die worden bezocht http://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

_gid

 

Dubbelklik IDE Anonieme cookiegegevens verzameld in Google Analytics met gegevens verzameld via de anonieme Google Doubleclick-cookie, met behulp van een functie genaamd ‘advertentiefuncties’.

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Adverteren

 

 

U kunt zich hier afmelden voor DoubleClick-campagnes – http://google.com/settings/ads

 

Voeg dit toe _atuvc

_atuvs

Deze cookies worden gemaakt en gelezen door de AddThis-site voor sociaal delen JavaScript aan de clientzijde om ervoor te zorgen dat de gebruiker de bijgewerkte telling ziet als ze een pagina delen en ernaar terugkeert voordat onze cache voor het aantal gedeelde berichten wordt bijgewerkt. Er worden geen gegevens van die cookie teruggestuurd naar .

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Functionaliteit

 

Om u af te melden, dient u cookies uit te schakelen via uw browserinstellingen (sectie onder de tabel)
MVC _RequestVerificationToken Deze cookie helpt het verificatieproces voor webformulieren die op de site worden gebruikt, om spam en vervalsing te minimaliseren.

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Functionaliteit

Om u af te melden, dient u cookies uit te schakelen via uw browserinstellingen (sectie onder de tabel)

 

Cookies van derden

Houd er rekening mee dat derde partijen (waaronder bijvoorbeeld advertentienetwerken en aanbieders van externe diensten zoals webverkeeranalysediensten) ook cookies kunnen gebruiken, waarover wij geen controle hebben. Deze cookies zijn waarschijnlijk analytische/prestatiecookies of targetingcookies. Hieronder vindt u een samenvatting van de meest voorkomende cookies die worden gebruikt;

KOEKJE NAAM DOEL MEER INFORMATIE
Voeg dit toe

 

 

plaats

 

Geolocatie, die wordt gebruikt om providers te helpen bepalen hoe gebruikers die informatie met elkaar delen zich geografisch bevinden (staatsniveau).

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Functionaliteit

Om u af te melden, dient u cookies uit te schakelen via uw browserinstellingen (sectie onder de tabel)
mus

 

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Functionaliteit

 

uid

 

Creëert een unieke, door de machine gegenereerde gebruikers-ID. AddThis, eigendom van Clearspring Technologies, gebruikt de gebruikers-ID om het voor de gebruiker mogelijk te maken inhoud te delen via sociale netwerken en om gedetailleerde statistieken te verstrekken aan verschillende providers.

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Functionaliteit

uvc

 

Detecteert hoe vaak de dienst voor sociaal delen, AddThis, dezelfde gebruiker tegenkomt.

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

 

Functionaliteit en prestaties

 

_cc_aud

_cc_cc

_cc_dc

_cc_id

tapAd_DID

tapAd_TS

matchaddthis

wfivefivec

wam-sync

wui

AFFICHE_W

B

 

 

Voeg dit gebruik toe 3 rd party cookies om de functionaliteit van hun service te verbeteren.

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Functionaliteit

 

Om u af te melden, dient u cookies uit te schakelen via uw browserinstellingen (sectie onder de tabel)
Youtube DE

PREF

VISITOR_INFO1_LIVE

YSC

Deze cookies worden geplaatst via embedded youtube-video’s. Ze registreren anonieme statistische gegevens over bijvoorbeeld hoe vaak de video wordt weergegeven en welke instellingen worden gebruikt voor het afspelen.

 

Er worden geen gevoelige gegevens verzameld tenzij u inlogt op uw Google-account, in dat geval worden uw keuzes gekoppeld aan uw account, bijvoorbeeld als u op “Vind ik leuk” klikt op een video.

 

Het belangrijkste doel van deze cookie is:

Functionaliteit en prestaties

 

Om u af te melden, dient u cookies uit te schakelen via uw browserinstellingen (sectie onder de tabel)

 

U kunt cookies blokkeren door de instelling in uw browser te activeren waarmee u de instelling van alle of sommige cookies kunt weigeren. Als u echter uw browserinstellingen gebruikt om alle cookies (inclusief essentiële cookies) te blokkeren, heeft u mogelijk geen toegang tot alle of delen van onze website.

Gebruikers kunnen cookies op elk moment deactiveren via hun browserinstellingen:

Met uitzondering van essentiële cookies, verlopen cookies gewoonlijk na 2 jaar.

 

Gebruik gemaakt van de informatie

We gebruiken informatie die over u wordt bewaard op de volgende manieren:

Informatie die u ons geeft.

We zullen deze informatie gebruiken:

  • om onze verplichtingen na te komen die voortvloeien uit contracten die tussen u en ons zijn aangegaan en om u de informatie, producten en diensten te verstrekken die u van ons vraagt;
  • om u informatie te verstrekken over andere goederen en diensten die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene die u al heeft gekocht of waarover u heeft geïnformeerd;
  • om u informatie te verstrekken over producten of speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat ze u kunnen interesseren. Evenals updates over evenementen, wedstrijden en liefdadigheidsinitiatieven waaraan we deelnemen. We zullen alleen langs elektronische weg contact met u opnemen als u hiermee heeft ingestemd; als u niet wilt dat wij uw gegevens op deze manier gebruiken, kunt u zich afmelden voor onze database
  • om u te informeren over wijzigingen in onze service;
  • om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website op de meest effectieve manier voor u en voor uw computer wordt gepresenteerd.

 

Informatie die we over u verzamelen.

We zullen deze informatie gebruiken:

  • om onze website te beheren en voor interne operaties, inclusief probleemoplossing, gegevensanalyse, test-, onderzoeks-, statistische en enquêtedoeleinden;
  • om onze website te verbeteren om ervoor te zorgen dat inhoud op de meest effectieve manier voor u en voor uw computer wordt gepresenteerd;
  • om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze service, wanneer u daarvoor kiest;
  • als onderdeel van onze inspanningen om onze site veilig te houden;
  • om u en andere gebruikers van onze website suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die u of hen kunnen interesseren.

Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken waar de wet ons dat toestaat. Meestal gebruiken we uw persoonsgegevens in de volgende omstandigheden:

  • Waar we het contract moeten uitvoeren dat we op het punt staan met u aan te gaan of zijn aangegaan;
  • Waar het noodzakelijk is voor ons legitieme belang (of dat van een derde partij) en uw belangen en fundamentele rechten niet prevaleren boven die belangen;
  • Waar we vertrouwen op een legitiem belang, zal dit over het algemeen zijn voor interne administratieve doeleinden, het waarborgen van netwerk- en informatiebeveiliging, of om ons bedrijf te promoten en te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat we mogelijke gevolgen voor u (zowel positief als negatief) en uw rechten in overweging nemen en afwegen voordat we uw persoonsgegevens verwerken voor ons legitieme belang of het belang van een derde partij;
  • Waar we moeten voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting;
  • Elke andere reden vermeld in de individuele voorwaarden van een prijstrekking, wedstrijd of andere promotionele activiteit.

 

Openbaarmaking van uw gegevens

We kunnen uw persoonlijke informatie delen met elk lid van onze groep, dat wil zeggen onze dochterondernemingen, onze uiteindelijke houdstermaatschappij en haar dochterondernemingen, zoals gedefinieerd in sectie 1159 van de UK Companies Act 2006.

We kunnen uw informatie delen met geselecteerde derden, waaronder:

  • Zakelijke partners, leveranciers en onderaannemers voor de uitvoering van elk contract dat we met hen of u aangaan.
  • Adverteerders en advertentienetwerken die de gegevens nodig hebben om relevante advertenties voor u en anderen te selecteren en te tonen.
  • Aanbieders van analyses en zoekmachines die ons helpen bij het verbeteren en optimaliseren van onze website.

We kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden bekendmaken:

  • In het geval dat we een bedrijf of activa verkopen of kopen, in welk geval we uw persoonlijke gegevens kunnen vrijgeven aan de potentiële verkoper of koper van dergelijke bedrijven of activa.
  • Als vrijwel al onze activa worden verworven door een derde partij, in welk geval de persoonlijke gegevens die zij over haar klanten heeft, een van de overgedragen activa zullen zijn.
  • Waar dit nodig is voor de uitvoering van een contract, een prijs van een wedstrijd of een andere reden verstrekken waarnaar wordt verwezen in de specifieke voorwaarden van een bepaalde activiteit waarmee u zich bezighoudt.

 

Waar we uw persoonlijke gegevens opslaan

De gegevens die we van u verzamelen, kunnen worden overgedragen naar en opgeslagen op een bestemming buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”). Het kan ook worden verwerkt door personeel buiten de EER dat voor ons of voor een van onze leveranciers werkt. Dergelijk personeel kan onder meer betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling, de verwerking van uw betalingsgegevens en het verlenen van ondersteunende diensten. Door uw persoonlijke gegevens in te dienen, gaat u akkoord met deze overdracht, opslag of verwerking. We zullen alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld.

Alle informatie die u aan ons verstrekt, wordt opgeslagen op onze beveiligde servers. Alle formulierinzendingen worden gecodeerd met SSL-technologie wanneer deze actief beschikbaar zijn op onze server. Waar we u een wachtwoord hebben gegeven (of waar u heeft gekozen) waarmee u toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website, bent u verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van dit wachtwoord. We vragen je om met niemand een wachtwoord te delen.

Helaas is de overdracht van informatie via internet niet volledig veilig. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van uw gegevens die naar onze website worden verzonden niet garanderen; elke overdracht is op eigen risico. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, zullen we strikte procedures en beveiligingsfuncties gebruiken om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

 

Dataretentie

Hoe lang gebruiken jullie mijn persoonsgegevens?

We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is om de doeleinden te vervullen waarvoor we ze hebben verzameld, inclusief om te voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten.

Om de juiste bewaartermijn voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden we rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonlijke gegevens, het potentiële risico op schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens verwerken en of we kunnen die doeleinden op andere manieren bereiken, en de toepasselijke wettelijke vereisten.

Volgens de wet moeten we basisinformatie over onze klanten (inclusief contract-, identiteits-, financiële en transactiegegevens) bewaren tot zes jaar nadat ze geen klant meer zijn voor belastingdoeleinden.

We kunnen ook onderworpen zijn aan contractuele vereisten die specificeren hoe lang we uw persoonlijke gegevens mogen bewaren.

Jou rechten

Onder bepaalde omstandigheden hebt u rechten op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. U heeft het recht om:

  • Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens (algemeen bekend als een “toegangsverzoek van een betrokkene”). Dit stelt u in staat een kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u hebben en om te controleren of we deze rechtmatig verwerken;
  • Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. Hierdoor kunt u eventuele onvolledige of onjuiste gegevens die wij over u bewaren, laten corrigeren, hoewel we mogelijk de juistheid van de nieuwe gegevens die u ons verstrekt, moeten verifiëren;
  • Verzoek om uw persoonsgegevens te wissen. Dit stelt u in staat om ons te vragen persoonsgegevens te verwijderen of te verwijderen als er geen goede reden is om door te gaan met het verwerken ervan. U hebt ook het recht om ons te vragen uw persoonsgegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer u met succes gebruik heeft gemaakt van uw recht om bezwaar te maken tegen verwerking (zie hieronder), wanneer we uw informatie mogelijk onrechtmatig hebben verwerkt of wanneer we uw persoonsgegevens moeten wissen om voldoen aan de lokale wetgeving. Houd er echter rekening mee dat we mogelijk niet altijd kunnen voldoen aan uw verzoek tot verwijdering om specifieke juridische redenen die u, indien van toepassing, op het moment van uw verzoek zullen worden meegedeeld;
  • Bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer wij uitgaan van een gerechtvaardigd belang (of die van een derde) en u op deze grond bezwaar wilt maken tegen de verwerking. U hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.
  • Verzoek beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit stelt u in staat om ons te vragen de verwerking van uw persoonsgegevens op te schorten in de volgende scenario’s: (a) als u wilt dat wij de nauwkeurigheid van de gegevens vaststellen; (b) wanneer ons gebruik van de gegevens onwettig is, maar u niet wilt dat wij deze wissen; (c) wanneer u ons nodig heeft om de gegevens te bewaren, zelfs als we deze niet langer nodig hebben, omdat u deze nodig heeft om juridische claims vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen; of (d) u heeft bezwaar gemaakt tegen ons gebruik van uw gegevens, maar we moeten verifiëren of we dwingende legitieme redenen hebben om deze te gebruiken;
  • Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan u of aan een derde partij. Wij zullen u, of een door u gekozen derde, uw persoonsgegevens verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming heeft gegeven om deze te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een contract met u uit te voeren; en
  • Toestemming intrekken wanneer we vertrouwen op toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die is uitgevoerd voordat u uw toestemming intrekt. Als u uw toestemming intrekt, is het mogelijk dat we bepaalde producten of diensten niet aan u kunnen leveren. Indien dit het geval is, informeren wij u op het moment dat u uw toestemming intrekt.

Als u een van de hierboven uiteengezette rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de contactgegevens aan het einde van dit privacybeleid.

Toegang tot informatie

De wet geeft u het recht op toegang tot informatie die over u wordt bewaard. Uw recht op toegang kan worden uitgeoefend in overeenstemming met de wet.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Alle wijzigingen die we in de toekomst in ons privacybeleid aanbrengen, zullen op deze pagina worden geplaatst met een datum die aangeeft wanneer de laatste wijziging is aangebracht en, waar van toepassing, per e-mail aan u worden meegedeeld.

Contact opnemen en voorkeuren bijwerken

Vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en dienen te worden gericht aan Maxxis International UK Plc, Carr Road, Felixstowe, Suffolk, IP11 3RX of per e-mail aan customer.services[email protected] .

U kunt uw voorkeuren op elk moment bijwerken door te klikken op de link “uitschrijven” in de voettekst van alle e-mailcommunicatie die u van ons ontvangt.

U hebt het recht om te allen tijde een klacht in te dienen bij de Information Commissioner’s Office ( ICO ), de Britse toezichthoudende autoriteit voor gegevensbeschermingskwesties (ico.org.uk). We zouden echter de kans op prijs stellen om uw zorgen op te lossen voordat u de ICO benadert, dus neem in eerste instantie contact met ons op.